Workshop Consumptie – maar dan zo klimaatvriendelijk als mogelijk

De Zevenster, zaal De Plataan (ingang kant speeltuin), 15u00 tot 16u30

Facilitator: Klimaat Coach Fons Feekes

Prijs: € 5 (voor de huur van de zaal)

Inschrijven uiterlijk 6 maart via onderstaand formulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling op bankrekening: BE96 9731 6829 2105 (op naam van Transitie Tervuren FV)

(bij onvoldoende inschrijvingen gaat de workshop niet door en wordt het geld teruggestort)Deze interactieve workshop helpt je om je klimaatimpact via de aanschaf van spullen te minimaliseren. Je krijgt inzicht in de klimaat- en milieu effecten van diverse consumptieartikelen, de 5 R’s als hulpmiddel om zonder verlies van comfort minder nieuw te kopen, maar ook hoe je snel een positieve impact op het klimaat kunt hebben door te veranderen van bank of verzekeraar. Behalve een inspirerende sessie, geven deelnemers elkaar tips, en ontmoet je gelijkgezinden op zoek naar een klimaatvriendelijker levensstijl.

Deze workshop is een proevertje voor de reeks van 6 workshops van KlimaatContact die start in april / mei. Informatie zal op 9 maart beschikbaar zijn of op www.klimaatcontact.be. Deze workshopreeks zal je leren de CO2-voetafdruk te meten en te verlagen door acties rond energiegebruik in je huis, transport, eten & drinken en consumptie, en vooral ook hoe je positieve klimaatgesprekken kunt voeren om de wereld rond je klimaatvriendelijkere keuzes te helpen maken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.